Merkedager

Hvem elsker vel ikke et godt tilbud? Vi gjør i hvert fall det, og det er derfor vi ønsker å gi deg gode tilbud her på Molly&My!

Black Friday hos Molly&My

Ikke bare har vi Black Friday, men vi har også Black Week hos Molly&My. Vi har med andre ord en hel uke med SHOP-AMOK-FEST! Du pleier å elske det, og vi pleier å løpe veldig fort. Gjennom hele uken vil kundeserviceteamet vårt være til stede for å veilede deg gjennom alle de VILDE tilbudene.

Et lite tips: Vi har en tendens til å være litt tidlig ute, så meld deg på nyhetsbrevet vårt her hvis du ønsker å få tidlig tilgang til disse gode tilbud.

Som nevnt løper vi veldig fort denne uken, så du kan forvente litt lengre leveringstid enn vanlig. Det kan også være noe lengre svartid på e-post og telefonsamtaler, men vi gjør alt vi kan for å få det til!

I løpet av denne hektiske uken tar vi forbehold om prisfeil, utsolgte varer og eventuelle lagerfeil Vi synes det er veldig irriterende hvis dette skjer, og vi lover at vi finner en løsning raskt!

MERK: Du kan ikke kombinere rabattkoder eller koder for gratis frakt med de ville tilbudene.

Finn blant annet:

-       Tilbud på kjoler

-       Tilbud på jakken

-       Tilbud på skjorte

-       Tilbud på støvler

-       Tilbud på smykker

... og mye, mye mer.

Hva er Black Friday?

Black Friday er en tradisjon som har sin opprinnelse i USA. Siden 2005 har det vært årets største shoppingdag i USA, og siden 2013 har Black Friday også vært en STOR shoppingdag i Danmark.

Når er det Black Friday?

Siden Black Friday ikke faller på samme dato hvert år, får du her en rask oversikt som hjelper deg med å gjøre deg klar til den store shoppingdagen:

-       Black Friday i 2023 er fredag 24. november

-       Black Friday i 2024 er fredag 29. november

-       Black Friday i år 2025 er fredag 28. november.

Cyber Monday hos Molly&My

Etter Black Week og fredag avslutter vi festen med Cyber Monday her på Molly&My. Vi pleier å legge til enda flere fantastiske tilbud, og samtidig har du en siste sjanse til å få med deg de fantastiske tilbudene fra Black Week. Husk at du kan melde deg på nyhetsbrevet vårt og få all informasjon om Cyber Monday hos Molly&My rett i innboksen din.

Singeldag på Molly&My

Singles Day er et kinesisk fenomen, og vi i Molly&My har sett en enorm økning i Singles Day de siste årene.Vi elsker konseptet og vil alltid hjelpe deg med å skjemme bort deg selv <3
Husk å melde deg på nyhetsbrevet vårt så du ikke går glipp av Singles Day hos Molly&My

Januarsalg på Molly&My

Vi sparker i gang januarsalget vårt, som vanligvis starter rett etter jul. Her kan du finne alt fra kjoler, støvler, interiør, jakker og mye mer til VILDE priser. Vi har ofte sett at folk har sikret seg for eksempel neste års vinterjakke og spart mye penger. Meld deg på nyhetsbrevet vårt her og hold deg oppdatert på årets januarsalg.

Mid-season sale hos Molly&My

To ganger i året arrangerer vi et villt midtsesongsalg. Ett på våren og ett på høsten. Her har du muligheten til å få tak i sesongens varer til en FLOTT pris.
Det er spesielt under Midseason Sales at du kan få tak i sesongens varer til utrolig lave priser, noe som betyr at varen du tar med deg kan brukes med en gang.