Hva sier kundene våre?

Kundenes opplevelse er det viktigste for oss, og vi ELSKER å få tilbakemeldinger - både positive og negative. Vi kan lære noe av alle!

Nedenfor kan du se et lite utvalg av hva kundene våre opplever når de handler hos oss. Du kan lese mange flere anmeldelser her.

Vi gleder oss til å høre hvordan din opplevelse har vært!

"Denne nettbutikken har ikke bare gode produkter, de har også god kundeservice! Raske svar og profesjonell håndtering. Min returpakke forsvant under transport, men Molly&My refunderte beløpet med en gang og tok dialogen med transportøren selv."

  - Karin

" De ansatte på Molly&My er fantastiske. De sprer så mye positiv energi i annonsene sine, og servicen er helt fantastisk. Alt i alt vil jeg anbefale å handle hos dem.
Samtidig er det vakkert pakket inn i nydelig silkepapir, og de legger også med en liten hilsen."

Misse

"Alltid en god opplevelse å handle hos Molly&My. Varene kommer raskt, utvalget er stort og godt - og de har mange gode tilbud. Når du kontakter kundeservice, er de alltid hyggelige og hjelpsomme. Og så har de den morsomste Instagram-profilen"

- Sandra

"Takk for en god opplevelse hele veien! Nettsiden deres er enkel å navigere på, så det tok ikke lang tid å bestille. Jeg kunne hente pakken min raskt, selv om jeg kjøpte under et stort salg. Jeg er så fornøyd med Global Funk-dressen min, som passer perfekt i både farge og størrelse. Jeg kommer definitivt til å handle hos dere igjen!"

  - Marie

"Rask, god og stabil service. Jeg handler ofte hos dere og har aldri hatt noen problemer. Dere har min høyeste anbefaling. Dere gjør det så bra! Både med videoer, bilder, moro osv. En stor klapp på skulderen herfra!"

- Ann