Inspirasjon til klær

Det kan være en utfordring å finne ut hvilken kjole som passer deg best, eller hvilken bukse du skal bruke? Vi er her for å hjelpe deg med nettopp det. Vi elsker å veilede og inspirere deg til hvordan du skal kle deg til hverdags, til fest eller bare for å slappe av. Hos Molly&My har vi klær for enhver anledning!

Du bør føle deg komfortabel

For oss handler det om at du skal føle deg vel i antrekket ditt. Antrekket skal gi deg energi, styrke deg og gi deg lyst til å vise deg frem. Du skal være glad i antrekket ditt! Det finnes mange ulike måter å føle seg vel på, og det gjelder å finne det som får deg til å føle deg vel. Kanskje vil du bare se stilig ut, kanskje vil du ha mange farger og mønstre, eller kanskje det viktigste for deg er at du kan bevege deg i antrekket ditt og at klærne er elastiske og behagelige.

Det beste av alt er at alle disse ulike elementene kan kombineres. Hos Molly&My kjøper vi bare klær som vi har lyst til å bruke, og som vi vet er komfortable og behagelige. Det er viktig for oss at produktene vi har, ikke bare passer til én kroppstype, men at de ser bra ut på alle ulike kvinnekropper.

Livet er ikke perfekt, men antrekket ditt kan være det.

... er et av favorittsitatene våre hos Molly&My. Det er like sant som det høres ut. Det er mange ting du ikke kan kontrollere, men antrekket ditt - det er opp til deg, og det bør du utnytte. Vi synes det er FANTASTISK å kle seg ekstra fint på en vanlig arbeidsdag. Du kjenner sikkert følelsen når du kler på deg til fest eller andre store begivenheter. Du får en helt spesiell følelse i kroppen når antrekket er helt riktig. Så hvorfor ikke få den følelsen hver dag?

Ukonvensjonelle kombinasjoner kan være de beste

Hver dag viser vi deg klærne i ulike scenarier på ulike kvinnekropper i våre sosiale medier. Samtidig viser vi også mange måter å style ulike antrekk på, og vi er alltid på utkikk etter nye måter å bruke samme stil på. Samtidig viser vi deg også hvordan små endringer eller tilføyelser i antrekket ditt kan endre hele looken. Vi viser deg hvordan du kan pifte opp hverdagsklær, men også hvordan du kan tone ned fine klær for å få det hele til å fungere sammen. Hvis du har noen gode stylingtips, kan du gjerne sende dem til oss. Så kan vi gi dem videre til alle de flotte kvinnene i vårt fellesskap.

Husk å ta vare på klærne dine

På produktsiden for alle produkter viser vi vaskeanvisninger eller andre pleieråd. Du finner også denne informasjonen i produktet. Vi er opptatt av dette fordi vi vil at klærne dine skal føles nye og vakre så lenge som mulig. Selv om motene skifter hele tiden, ser vi gang på gang hvordan klær kan holde seg relevante hvis du tar godt vare på dem. Vi anbefaler derfor at du alltid følger vaske- og vedlikeholdsanvisningene for å holde klærne i god stand.