Inspirasjon til smykker

Halskjeder med perler, halskjeder uten perler, store øreringer, små øreringer, gullarmbånd, sølvarmbånd og mye, mye mer. Hos Molly&My har vi et stort utvalg av vakre, unike smykker for enhver smak. I tillegg til å selge smykkemerker vi selv elsker, har vi også vårt eget smykkemerke hos Molly&My. Vi prøver hele tiden å skape nye, vakre smykker som kan brukes til alle anledninger.

Vi brenner for smykker til kvinner

Smykker finnes i alle former, farger og tyngder. Noen smykker betyr mye, og noen smykker bærer du fordi du liker hvordan de ser ut. Det vet vi selv! Enten du liker sølvsmykker eller gullsmykker, har vi det hos Molly&My. Vårt store utvalg oppdateres kontinuerlig, og vi er alltid på utkikk etter nye populære smykkemerker. Vårt eget smykkemerke, Mellow Moon, kjennetegnes av tidløse smykker som forhåpentligvis gir deg en herlig følelse når du bærer dem.

Vis din kjærlighet med smykker

Smykker er alltid en flott gave. Hos Molly&My har vi mange vakre smykker som passer perfekt som gave. For eksempel et smykke til mor, bestemor eller farmor. Vi har også et stort utvalg av vakre øreringer - fra enkle gull- og sølvøreringer til fargerike øreringer med små motiver. Du får alle Mellow Moon-smykkene i en fin rosa smykkeeske. Et fint vennskapskjede er også alltid en god idé!

Ta godt vare på smykkene dine

Du ønsker naturligvis at smykkene dine skal holde seg vakre og intakte så lenge som mulig. Derfor har vi samlet noen tips nedenfor om hvordan du best tar vare på smykkene dine:

  • Ta av deg smykkene når du sover, når du svømmer og når du driver med sport. Da unngår du slitasje forårsaket av fuktighet, svette og støt.
  • Sørg for at smykkene dine ikke kommer i kontakt med kremer, parfymer, hårprodukter og vaskemidler. Spesielt edelstener kan være følsomme for fett og kjemikalier som er tilsatt disse produktene.
  • Edelstener bør håndteres med forsiktighet - de kan bli skadet av et fall på et hardt gulv eller et kraftig støt.
  • Ringskinner kan forme seg etter fingeren din når du bruker den - jo spinklere ringskinnen er, desto mer kan den endre form.
  • Armbånd kan forme seg etter håndleddet under bruk - jo mer delikat armbåndet er, desto mer kan det endre form.
  • Kjettinger er relativt skjøre og tåler ikke å bli dratt i. Uansett hvor godt de er laget, er leddene små og spinkle. Et plutselig rykk kan føre til at de går i stykker. Det kan være vanskelig eller umulig å reparere et halskjede som har gått i stykker.

Dette gjør at smykkene dine holder seg vakre lenger.

Oppbevar smykkene dine på riktig måte  

Det er viktig at du oppbevarer smykkene dine godt når du ikke bruker dem. Da forlenger du levetiden på smykkene dine, og du slipper også å være i tvil om hvor du har lagt øredobbene dine ;) Hos Molly&My har vi flotte smykkeskrin som er perfekte til oppbevaring av alle smykkene dine.