Inspirasjon til interiørdesign

Vi er ikke interiørdesignere, men vi vil gjerne gi deg noen råd. Da vi startet med interiørartikler på Molly&My, ønsket vi å kunne tilby deg alt det som gjør hjemmet ditt litt vakrere og litt mer koselig. Vi utvider sortimentet hele tiden, men allerede nå kan du finne alt fra duftlys til julepynt hos Molly&My.
Levende lys og vakre lysestaker

Er det noe som kan skape en koselig atmosfære i hjemmet, så er det levende lys. Hos Molly&My har vi et stort utvalg av stearinlys i ulike farger og former. Vi elsker den koselige stemningen levende lys skaper, og det er enda bedre om de er fine å se på når de ikke er tent. Vi har også et stort utvalg av vakre lysestaker i ulike materialer og høyder. Hold et øye med interiørkategorien vår, der vi hele tiden legger til nye, vakre produkter.

Dekorer hjemmet ditt og skap din egen stil

Vi har et stort utvalg av vakre ting du kan dekorere hjemmet ditt med. Med pynt til hjemmet kan du sette ditt eget personlige preg og gjøre hjemmet ditt enda mer personlig. Vi har mye pynt som kan brukes hele året og som passer i flere rom. Vi har også et stort utvalg av julepynt, og vi får inn mye nydelig julepynt hvert år. Vi bestreber oss på å ha julepynt tilgjengelig for forhåndsbestilling i god tid hvert år, slik at du kan få julepynten fra Maileg, Speedtsberg og andre flotte merker i tide til å pynte hjemmet ditt til jul.