Sommerkjoler

Sommerkjoler er rett og slett et must i enhver kvinnes garderobe. Disse vakre og lette kjolene er perfekte for å holde deg komfortabel på en varm sommerdag og samtidig se fantastisk ut. Derfor finnes det så mange sommerkjoler å velge mellom, fra klassiske korte kjoler med blomstermønster til lange maxikjoler som gir lett beskyttelse mot solen. Sommerkjoler er perfekte til enhver anledning, enten du skal på stranden eller til en finere middag. I dette blogginnlegget tar vi for oss ulike sommerkjoler og gir tips til hvordan du kan style dem.  

Du har sikkert skjønt det, er det noe vi gleder oss til, så er det å hoppe i en lett og vakker sommerkjole. Det er ingen grunn til å være redd for å kjøpe kjoler utenom sesongen - vi kan like gjerne forberede garderoben vår slik at den er klar når sommeren kommer. Men det er ingen hemmelighet at vi blir mest inspirert til å kjøpe kjoler når været blir varmere. I mellomtiden kan du begynne å la deg inspirere til årets sommerkjoler.

Hvit sommerkjole

Hvite sommerkjoler er sanne klassikere som slår an år etter år - og det er jo forståelig. Hvite klær hører sommeren til, så det kan aldri gå galt med en hvit kjole som kler dine solbrune stengler. Hvite kjoler finnes i et utall farger, så det er lett å finne en som faller i smak. Velg for eksempel en hvit kjole med mønster eller blonder for å bli skikkelig sommerklar.  

Bruk den vakre, hvite kjolen med et par sandaler for en finere look eller tøfler for en mer avslappet look. Det er også enkelt å finne frem de vakre smykkene dine nå som du har muligheten til å vise dem frem og la dem bli en del av antrekket ditt.  Hvis du er på utkikk etter nye smykker, kan du ta en titt på smykkene våre her. 

Sommerkjole med blomster

Blomsterkjoler skriker sommer. Sommer, farger og blomster gjør deg rett og slett glad, og derfor er disse vakre kjolene alltid en stor hit om sommeren. Blomstrete kjoler kan brukes til både hverdag, bursdag og fest. Style dem med et par fine sandaler eller ballerinaer for en flott look. 

Vakre, blomstrete sommerkjoler fås fra de fleste klesmerker, men vi synes du absolutt bør sjekke ut RAVN RAVN, Liberte, Cras og Y.A.S

Sommerkjoler uten ermer

Ermeløse kjoler er perfekte sommerkjoler, siden de er superkomfortable på varme sommerdager. Hvert år er det en overflod av ermeløse sommerkjoler. Du kan få de klassiske kroppsnære bodycon-kjolene, maxikjoler med tynne stropper, kjoler med snøring i ryggen og vakre strandkjoler. Mulighetene er uendelige, og du kan bruke dem til både uformelle og formelle anledninger. 

Korte kjoler

Korte kjoler er et must om sommeren! De er så behagelige på varme sommerdager, og de er alltid så fine og feminine. Vi bruker dem både til hverdags med et par joggesko og til fest med et par stiletter og en fin veske som tilbehør. Hvis du bare vil krydre den korte kjolen din med en feminin og sommerlig look til en uformell tilstelning, kan du også style den vakre kjolen med et par fine loafers, som faktisk også er en sommerlig skohit. Du finner dine neste loafers her. 

Handle de vakre korte kjolene fra merker som f.eks: Noella og Neo Noir, A-view og Gestuz.

Sist, men ikke minst, har vi de vakre maxikjolene som er perfekte for dager der du trenger å beskytte kroppen mot solens sterke stråler, eller for koselige sosiale kvelder. Du finner et stort utvalg som dekker alt fra linkjoler til silkekjoler. Maxikjoler kan brukes til en rekke ulike anledninger. Vi elsker å style de lange kjolene med sandaler eller stiletter til de finere anledninger. 

Hvis du trenger en lang kjole til hverdags, kan du enkelt ta en titt på Black Colours utvalg. For mer formelle tilstelninger anbefaler vi Karmamia og Co’couture. Ikke glem å bruke tilbehør. Lange kjoler og hårpynt er alltid en god match.