Følg de nyeste trendene - slik pynter du deg med en flott dress

Er du på utkikk etter en enkel dress til hverdags? Eller kanskje en fargerik dress til en av årets mange begivenheter? Damedresser har vært en av de største trendene den siste tiden, og det er en trend som definitivt er kommet for å bli i lang tid fremover. En dress er for oss kvinner som elsker en stilren, selvsikker og klassisk look, og den kan se ut på mange forskjellige måter avhengig av hvilken stil du går for. Har du også falt for dress-trenden? Så ta en titt på hvordan du kan innta både hverdag og fest med de smarte dressene du finner her hos oss.

Møte hverdagen med stil - dresser i en rimelig prisklasse

Er du på utkikk etter en dress du kan bruke til daglig, enten på jobb eller til andre aktiviteter? Det finnes en rekke dresser i en prisklasse som de fleste har råd til, og som passer perfekt til hverdagsbruk. Hvis du liker den klassiske looken, kan det være lurt å ta en titt på en av de mange dressene fra Noella. Disse dressene kommer tilbake hvert år i nye farger og med samme klassiske passform. Disse dressene er derfor også perfekte for deg som liker å mikse og matche farger, da de enkelt kan brukes på tvers av hverandre.

Oversized-looken har blitt en stor trend innen alle typer klær i det siste, og dresser er intet unntak. En oversized blazer og et par fine dressbukser er det perfekte hverdagsantrekket. Legg til en t-skjorte eller genser under for en enda mer avslappet look. En oversized blazer i en rimelig prisklasse finner du blant annet hos merkene Pieces, Noella, ICHI og Sisters Point.

Kostymer til festlige anledninger - hva bør du velge?

JA TAKK! Det er alt vi har å si om dresser til formelle anledninger. Vi er alle enige om at det aldri kan gå galt med en kjole, men hvis du ikke er kjoletypen, er en dress det perfekte alternativet, enten du er ute etter en feminin, stilig eller kul look.

Den feminine dressen er perfekt til bryllupet eller en date med kjæresten. Her kan en figursydd dress i dempede farger skape et rent og klassisk uttrykk. Når du går for en klassisk og feminin look, kan en enkel dress fint stå alene. Hvis du vil pifte den litt opp, kan du style den med noen smykker og et par stiletter.

Et annet alternativ til festlige anledninger er en fargerik eller mønstret dress. Gå på fest med en stilig fargerik dress fra Co' couture, eller vær festens midtpunkt med en av de mønstrede dressene fra Cras. Fargerike dresser skaper feststemning og glede i lokalet, og med et par kule joggesko eller stiletthæler og kule smykker kan du tilføre mye liv.

Slik tar du vare på den nye dressen din

Uansett om du har kjøpt en dyr eller litt billigere dress, er det viktig å behandle den riktig slik at du kan bruke den igjen og igjen.

Ikke alle dresser tåler en tur i vaskemaskinen, så det er viktig å se nærmere på vaskeanvisningen på plagget før du vasker det. De fleste dresser tåler en skånsom vask, men hvis du er redd for å kaste dressen i vaskemaskinen, kan du vaske den for hånd. Hvis du er redd for å ødelegge den nye skreddersydde dressen din, kan det være en fordel å sende den til renseri, da den blir behandlet svært skånsomt. I de fleste tilfeller kan det være tilstrekkelig å henge dressen til lufting, med mindre det er synlige flekker på plagget. Den friske luften og fuktigheten vil bidra til å fjerne eventuell lukt og gjøre dressen frisk og behagelig å bruke igjen.

Når dressen er vasket, er det VIKTIG å henge den pent opp på en kleshenger slik at jakken beholder formen og buksene sine folder.

Hos Molly&My finner du et stort utvalg av stilige dresser i aktuelle trender og klassiske dresser som kan brukes sesong etter sesong. Sjekk ut vår store kategori med dresser for kvinner.