Finn den perfekte vårjakken

Kalenderen har skiftet til vår, og det betyr at vi snart kan pakke bort vinterjakkene og starte jakten på den perfekte vårjakken - eller -jakkene. Mens du venter på at solen skal titte frem bak skyene og gi oss litt varme, kan du bruke tiden til å finne den perfekte vårjakken som matcher dagens trender og mote.

Vårjakke til kvinner - de ulike modellene

Alternativene er mange når vi begynner å lete etter vårjakker. Enten du er ute etter en kort eller lang jakke, finner du garantert en som både holder deg varm og gir antrekket ditt det lille ekstra. Her er de mest populære vårjakkene akkurat nå, avhengig av stil og preferanser:

Trenchcoats

Overgangsjakken over dem alle, og en vårjakke som ikke går av moten med det første. Hvis du er på utkikk etter en jakke som kan brukes sesong etter sesong, er det definitivt denne du skal gå til. Trenchcoaten er perfekt over kjoler eller til et par smale jeans og en blazer.

I dag finnes det trenchcoats i alle materialer og farger, men hvis du er ute etter en klassisk trenchcoat, bør du holde utkikk etter merker som Neo Noir, Gestuz og Sisters Point, som alle har de kuleste trenchcoatene i ulike prisklasser.

Vattert jakke

Hvis du er litt av en frossenpinn, kan en trenchcoat eller denimjakke være litt for kald å ha på seg i det danske vårværet.

En flott vattert Global Funk-jakke er en god kandidat til din nye favorittjakke. Global Funk-jakker finnes i både korte og lange modeller, alt etter smak og behag, og lukkes med knapper foran. En vattert jakke fås også i en rekke farger og mønstre, perfekt til vårens sterke farger.

Blazer som jakke

De siste årene har blazere i et mylder av former, materialer, farger og mønstre steget til topps. Blazeren er perfekt til en fin dress, over en kjole eller en bukse, men er også den perfekte jakken på senvåren! Med en blazer som vårjakke kan du enkelt skape en casual og klassisk look, avhengig av om du velger en oversized eller figursydd blazer. Sleng en fin og tynn strikk under blazeren eller velg en av de tykkere bomullsblazerne, så har du den perfekte vårjakken som også kan brukes ellers i året.

Bomberjakke

De har vært ute i kulden en stund, men nå er de på vei inn i hjertene våre igjen.

En bomberjakke er et must i garderoben for tiden, og finnes i ulike tykkelser og passformer. Med en av de flotte bomberjakkene fra Ball kan du skape en sporty og street look samtidig som du holder deg varm denne våren. Bomberjakken er perfekt for deg som liker en kort jakke som holder deg varm.

Skinnjakke

Den gamle kjenningen som bare har blitt mer og mer moteriktig. Skinnjakken er blitt en tidløs stil som brukes av kvinner i alle aldre og med alle kroppsformer.

Skinnjakken finnes i både oversized og figursydde modeller, avhengig av hvilken stil du ønsker å oppnå. Den klassiske svarte skinnjakken er et must for deg som elsker en rå og edgy look.

Slik styler du dem

Uansett om du liker korte eller lange vårjakker, finnes det noen tips du alltid kan bruke for å skape et flott antrekk.

Hvis du liker lange jakker, er en lang kjole, et par jeans eller en løs bukse den perfekte match. Lange jakker egner seg godt til lag på lag, så ikke vær redd for å legge noen ekstra tynne lag under vårjakken. Hvis du har de korte vårjakkene hengende hjemme i garderoben, kan du style dem med et par tights og et skjørt eller et par fine, løse jeans. Velg gjerne en bukse med høy midje eller mellomlang midje. Det vil gi deg den beste figuren!

Er du på jakt etter den perfekte vårjakken, bør du ta en titt på det store utvalget av jakker hos Molly&My.dk! Her finner du jakker i alle prisklasser - fra populære trenchcoats og vatterte jakker til denimjakker i massevis.