Hvordan style ulike typer skjørt

Kanskje er du en av de mange kvinnene som allerede elsker å gå i et fint skjørt, både til hverdags og til fest. Eller kanskje du er en av dem som har prøvd et skjørt eller to, sett deg i speilet og innsett at det ikke er helt din stil. Det siste vil jeg gjerne sette på prøve, for etter min mening finnes det ingen stil eller kroppsfasong der skjørtet ikke passer. Skjørt finnes i utallige former, farger, materialer og lengder, så jeg tør love at det finnes et skjørt der ute som passer perfekt inn i garderoben din hjemme.

Korte skjørt - ikke bare sommerklær

De fleste tenker nok på sommer og sol når man snakker om korte skjørt, og de er definitivt det perfekte antrekket for en varm sommerdag, både på jobb og på stranden. Et perfekt merke å holde øye med hvis du er på utkikk etter et kort skjørt, er Neo Noir. Her finner du sommerens perfekte korte skjørt, som enkelt kan styles med en tettsittende topp eller en tynn, løstsittende skjorte og et par fine sandaler - du finner garantert et par som dette hos Copenhagen Shoes.

Men korte skjørt er ikke bare for sommer og varmt vær. Flere korte skjørt er også perfekte til lag på lag-antrekk, noe som er en stor trend og supermoderne. Et perfekt skjørt til dette kan være et løst sittende skjørt i et lett materiale og mørke farger som passer til årstiden. Kombiner det med det du vanligvis ville stylet buksene dine med, kanskje en skjorte med en strikket bluse over, og ta på deg et par nylonstrømper og lange støvler - så er du klar for høstens og vinterens kulde.

Lange skjørt - mye mer enn et klassisk og elegant uttrykk

Et langt skjørt er et must for deg som elsker å skape klassiske og elegante looks. Med et enkelt satengskjørt er du klar for det neste store bryllupet eller en varm sommerkveld i syden. Denne typen skjørt er tilgjengelig hele året fra merket Neo Noir.

Når du først tenker på lange skjørt, forbinder du det raskt med et elegant og feminint utseende. Men et langt skjørt kan mye mer enn dette, og hvis du ikke vil gå klassisk til verks med skjørtene dine, kan du ta en titt på det store utvalget av lange denimskjørt. Denne typen skjørt er perfekt for å skape en avslappet hverdagslook og fås med slisser, asymmetriske former, strikk i livet og mye mer. Og når vi først er inne på temaet, kan vi ikke komme utenom elefanten i rommet - cargoskjørt. Vi kjenner alle til trenden med cargobukser som har gått rett til topps, og denne trenden fortsetter med skjørt. Du finner denne typen skjørt hos merket Sisters Point. Kombiner skjørtene med en t-skjorte, blazer og et par kule joggesko, og du har en flott hverdagslook.

6 raske tips og triks for skjørt

Du kan egentlig ikke gjøre noe galt med et skjørt, men jeg skal gi deg noen tips og triks til hvordan du får mest mulig ut av antrekket ditt med et skjørt:

  1. Korte skjørt: Vil du ha lengre ben? Korte skjørt kan raskt og enkelt få beina dine til å se lengre ut.
  2. Knelange skjørt: Det perfekte skjørtet - Et skjørt som faller rett under kneet er smigrende for de fleste, og er derfor det perfekte skjørtet for deg som ikke ønsker å overfylle garderoben.
  3. Lange skjørt: Skjørt som går helt ned til gulvet, kan få beina til å se lengre ut ved at overdelen stikkes inn i skjørtet og fremhever midjen.
  4. A-formede skjørt: Gir midje og fylde rundt hofter og rumpe.
  5. Asymmetriske skjørt: Får deg til å se både høyere og slankere ut.
  6. Fargen på skjørtet: Fargen på skjørtet er avgjørende for å finne det perfekte antrekket for sesongen. Velg sommerfarger til det varme været og svarte skjørt til en kjølig vinterlook.

Hvis du bruker disse 6 tipsene og triksene neste gang du er på jakt etter det rette skjørtet, er jeg sikker på at du kommer hjem med den perfekte match til resten av garderoben.